Over ons

Verkoopstyling Rotterdam en West-Brabant doet haar naam eer aan!

Zoals de naam ook verraadt is er een specialisatie in verkoopstyling, waar anderen dit aanbieden als een nevenactiviteit. Hierdoor kan ik als styliste woningen en leegstaand onroerend er goed, snel en vakkundig uit laten springen! Eruit springen in het hedendaagse woningaanbod geeft de verkopende partij de voorsprong die nodig is om de woning sneller te verkopen dan de buurman.
Wat wellicht uw nachtmerrie dreigt te worden, wordt in een dag veranderd in de droom van een koper! Inmiddels is het werkgebied sterk uitgebreid en hebben we ook een vestiging in Halderberge, hierdoor werken we van Rotterdam tot Halderberge en in alle tussenliggende en omringende plaatsen.

Ik heb een no-nonsense instelling met eenzelfde no-nonsense aanpak.
Het sterke punt is inventiviteit en daarom vind ik een klein budget geen belemmering, maar juist een uitdaging en een extra leuke opdracht! Ik ga enthousiast aan de slag met iedere vraag, binnen ieder budget. Dit past naadloos in mijn visie, ik onderschrijf het belang van hergebruik en duurzaamheid en probeer verspilling waar mogelijk tegen te gaan. Doel is echt meer te doen met minder en hoop dat ik anderen hier ook toe kunnen stimuleren, zeker de ‘ p@k en pl@k’  workshop en ‘ Beginnen met Brocante’  zijn hier een voorbeeld van. Het freelance en op maat kunnen aanbieden van mijn diensten zorgt ervoor dat ik ook gelukkig de vrijheid en de luxe heb hier verantwoorde keuzes in te kunnen maken.

Kijk onder het tabje diensten, workshops en aanbiedingen om te zien wat ik nog meer doe naast verkoopstyling!

Ik ben House of KIKI opgeleid en gecertificeerd, dit waarborgt kwaliteit.
House of KIKI is mede bekend door medewerking aan het programma ‘Uitstel van Executie’ met Martijn Krabbe.
Ook heeft House of KIKI een unieke samenwerking met onder andere Makelaarsland, Nederlands grootste NVM makelaar, Hypodomus en Jaap.nl.

Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel

Dit uit zich in de verkoop en restyling van vintage meubeltjes en woonaccessoires, de p@k en plak lijm, ons eigen label decoupage lijm en het samenwerken met bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ik investeer ook in een duurzame relatie met mijn clientele, de insteek is om mensen zodanig op maat van dienst te zijn dat ze een volgende keer nogmaals een beroep op mij doen en met een tevreden gevoel op mijn inzet terug kunnen kijken. Ook geeft het mij voldoening mensen te kunnen helpen bij het maken van de volgende stap in het leven door middel van hetzij het stylen van hun (te koop) staande woning hetzij door het bieden van workshops ten behoeve van de persoonlijke ontwikkeling of op wat voor manier dan ook door het inzetten van mijn kennis, ervaring en kunde.

Ik ben tegen verspilling van geld, goederen en tijd! En probeer daarom ook alles te herbruiken, recyclen en upcyclen. U moet niet raar opkijken als u uw lijm in een reeds gebruikt tasje ontvangt of wat opgeknapte stoeltjes ziet verschijnen in uw te koop staande woning tijdens een styling.

Zo verkoop ik naast tweedekans spulletjes ook regelmatig artikelen die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking of uit kansarme landen.Kunt u even niets vinden op de site, mail mij wat u zoekt en ik vind het!

 

Vanzelfsprekend is discretie verzekerd, er wordt geen informatie aan derden verstrekt.