inname kleinmeubels en goederen voor hergebruik

Hergebruik meubels en goederen 

Ervaring leert stylisten dat wanneer een woning verkoopklaar wordt gemaakt, veel overbodige spullen worden ingepakt. Voorheen werd dit vaak op zolder of in de garage geplaatst.
Het is echter voor het verkoopproces erg belangrijk dat alle vertrekken in een te koop staande woning optimaal worden gepresenteerd.

Heeft u geen bestemming voor herbruikbare spullen, dan neem ik  u dit met alle plezier letterlijk uit handen. Ik zorg ervoor dat de spullen een tweede leven krijgen, dit kan zijn door het opknappen of hergebruiken van het materiaal. U zult zich verbazen over de mogelijkheden die ik nog wel zie in de zaken die anderen vaak als rommel of zelfs afval beschouwen.

Overigens geldt dit niet alleen voor klanten die styling afnemen, u kunt mij hiervoor altijd benaderen. Ook als u (nog) geen klant bent. Als u (her) bruikbare spullen heeft, kan ik altijd even langskomen om te kijken of het nog een doel kan dienen. Afhankelijk van de hoeveelheid en grootte, kan ik het dan bij geschiktheid direct voor u meenemen.