shop/verkoop

We zijn in de lucht!!!! www.gersgestyled.nl

Op zoek naar brocante of vintage?

Op mijn jacht naar meubeltjes en woonaccessoires om op te knappen en te beplakken, komen ik ook vaak hele mooie, oude spulletjes tegen waar mijn hart sneller van gaat kloppen maar die ik eigenlijk niet nodig heb op dat moment.

Ik heb bijvoorbeeld een zwak voor oud/brocante/vintage speelgoed, dus dat gaat natuurlijk altijd mee! Ook al betrof het een zoektocht naar een kastje of tafeltje.Om te voorkomen dat het hier binnen de kortste keren helemaal volstaat met leuke spullen die ik niet gebruik, bied ik dit te koop aan. Helaas is de toekomstige webshop nog niet geheel operationeel, dus zo nu en dan zal ik ook wat foto’s plaatsen van onze schatten. Natuurlijk kunt u mij ook benaderen met een specifieke vraag naar een bepaald meubeltje of speelgoedje, wellicht heb ik het al staan. Zoniet, kom ik het misschien wel tegen op een van mijn zoektochten naar oude spulletjes op markten of in kringloopwinkels. Dus schroom niet en laat me weten wat u zoekt. Kopen is ook mijn hobby, zelfs/juist als het voor iemand anders is!

Ik ben tegen verspilling van geld, goederen en tijd! Ik probeer daarom ook alles te herbruiken, recyclen en upcyclen. U moet niet raar opkijken als u uw lijm in een reeds gebruikt tasje ontvangt of wat opgeknapte stoeltjes ziet verschijnen in uw te koop staande woning tijdens een styling.

Zo verkoop ik naast tweedekans spulletjes ook weleens artikelen die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking of uit kansarme landen. Kunt u even niets vinden op de site, mail me wat u zoekt en ik vind het!

Supertoffe knuffel gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking

Supertoffe knuffel gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking

Heeft u een zolder vol spulletjes staan, die u kwijt wilt? Dan komen wij dit graag en kosteloos bij u ophalen, mits dit herbruikbaar of op te knappen is. Wij zijn er gek op en geven ze met liefde een tweede leven! Mail ons!