finishing touch/organizing/styling

Finishing touch

Is een complete restyling niet nodig of is het een paar weekjes geleden dat ik bij u een restyling heb uitgevoerd en wilt u voor een bezichtiging nog net even de laatste puntjes op de i hebben? Ook dan kunt u een beroep op mij doen voor een finishing touch. Ik kom dan daags voor de bezichtiging langs, zodat uw woning optimaal gepresenteerd wordt aan de kijkers.

 

Personal organizing

Wilt u juist niet verhuizen of bent u net verhuisd en wilt u uw woning of een enkele kamer reorganiseren, maar ziet u door de bomen het bos niet meer of heeft u hier zelf geen tijd, zin of energie voor?  Wat meer ruimte creeren door te ordenen?
Wilt u de keuken, garderobe-/inloopkast of kinderkamer opgeruimd hebben, zodat het netjes oogt en alles (weer) gemakkelijk te vinden is?
Ik doe dit graag snel en vakkundig voor u, juist ook als u uw woning niet wilt verkopen.

Genoeg van lades die uitpuilen van post en bent u al tijden van plan uw post en administratie of foto’s te ordenen, maar ontbreekt u de tijd of het overzicht?
In dat geval kunnen we veel voor u betekenen. We werken de ‘achterstand’ weg en zorgen ervoor dat u dit na ons vertrek eenvoudig zelf kunt gaan bijhouden middels een praktisch, efficient en gebruiksvriendelijk systeem.

 

Styling op maat/personal shopping

Zijn de kids uitgekeken op hun kamer, is er een baby op komst maar heeft u geen inspiratie….

Ook de baby- en/of kinderkamer kunnen we samen met u inrichten of in een nieuw jasje stoppen, dit ook binnen ieder budget. U geeft aan welk bedrag u er aan wilt uitgeven en ik bekijk samen met u hoe we binnen dit bedrag zoveel mogelijk, voldoend aan uw smaak en wensen, kunnen verwezenlijken.
Finishing touch/ personal organizing en styling  kan per uur ingezet en gefactureerd worden. Ook brocante metamorfose voor uw interieur mogelijk!